In april gaat ViaBOVAG live: de occasionsite van en voor BOVAG-bedrijven. ViaBOVAG.nl is een co-productie van BOVAG en Bovemij en wordt gebouwd op nadrukkelijk verzoek van BOVAG-leden. Zij gaven aan behoefte te hebben aan een eigen occasionportal om zelf meer regie te kunnen voeren over zo’n website.

Coen Post, lid van de Raad van Bestuur van Bovemij: ‘ViaBOVAG.nl is een betaalbaar occasionplatform waar de betrouwbare bedrijven, door BOVAG gecheckt, betrouwbare auto’s aanbieden. Dat wat klanten al vele jaren gewend zijn van de fysieke BOVAG-bedrijven, gaan we nu ook online aanbieden. En het is de bedoeling dat we zo snel mogelijk ook andere voertuigen en diensten van BOVAG-leden op viaBOVAG gaan ontsluiten.’

Op viaBOVAG.nl worden autokopers niet onnodig lang vastgehouden, maar snel doorgestuurd naar de site van BOVAG-leden. En het autobedrijf krijgt de managementinformatie die het nodig heeft.

Occasions op viaBOVAG.nl zijn de betere occasions. Ze zijn altijd voorzien van BOVAG Garantie, BOVAG Omruilgarantie en een heldere all-in prijs. Daarnaast kunnen autobedrijven extra zekerheid en betrouwbaarheid toevoegen aan hun geadverteerde auto:

  • BOVAG Afleverbeurt - De klant weet zeker dat de auto de eerste zes maanden (of 6.000 km) onderhoudsvrij kan rijden. Geen APK, geen distributieriem, geen nieuwe banden etcetera.
  • BOVAG 40-Puntencheck – De klant weet zeker dat zijn auto op 40 punten gegarandeerd goed is.
  • Label 100% Onderhouden – De klant weet zeker dat de auto altijd volgens fabrieksvoorschrift is onderhouden. 

De buitendiensten van Bovemij en BOVAG zijn inmiddels op pad om de BOVAG-autobedrijven te benaderen om mee te doen en hun auto’s op viaBOVAG.nl te zetten.

Meer weten? Kijk dan op mijn.bovag.nl.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht.