Goed hang- en sluitwerk is de basis
Stem preventiemaatregelen op elkaar af
Onderhoud uw alarmsysteem periodiek

Wij adviseren u graag. Niet alleen over elektronische beveiliging, maar ook over bouwkundige en organisatorische preventie.

Een inbraak kan ons allemaal overkomen. Toch kunt u de kans op een inbraak aanzienlijk verkleinen. Denk aan een alarmsysteem en intelligente camerabewaking. Maar het begint eigenlijk met goed hang- en sluitwerk en bijvoorbeeld een hekwerk met goed afsluitbare poort.
Vervolgens zorgt het alarmsysteem voor de detectie van de inbrekers. Met de doormelding naar de meldkamer wordt er voor gezorgd dat er direct actie ondernomen kan worden.

Onze risicodeskundigen voorzien u van een maatwerk preventieadvies om de kans op een inbraak zo klein mogelijk te maken. Wij adviseren u graag over het juiste alarmsysteem (elektronische beveiliging), maar ook over bijvoorbeeld hekwerken en hang- en sluitwerk (bouwkundige preventie) en procedures in uw bedrijf (organisatorische preventie).

Als er toch bij u wordt ingebroken, dan is het goed als u verzekerd bent via de Brandverzekering Inventaris en een Brandverzekering Bedrijfsgebouw. Deze verzekeringen vangen de financiële schade van de diefstal voor u op.