Alternative

Financieringen

Om onze klanten te helpen om hun bedrijf te laten groeien, helpen we hen bij de financieringen van eigen leaseactiviteiten.

Een eigen leasevloot starten? Bovemij helpt je erbij!

Nu de autoverkopen onder druk staan, is het voor autobedrijven meer dan ooit zaak om hun klanten te binden. Een eigen leasevloot helpt daarbij. Met Bovemij kunnen autobedrijven zelf leaseactiviteiten ontplooien. We werken met een achtergestelde lening: je brengt een deel van het geld in en wij vullen dat aan.

Door leasing aan te bieden, kun je niet alleen het onderhoud van de auto's maar ook de schade- en rentecomponent in eigen huis houden. Zo verhoog je niet alleen je rendement, maar bind je ook je klanten aan je! Onze medewerkers kijken kritisch mee in de acceptatie van klanten en denken mee over onder andere restwaardes en R.O.B. Ook handelen wij het beheer en de administratie van het wagenpark af, waardoor je je als autobedrijf zich volledig op je core business kan richten.

De klant blijft natuurlijk jouw klant. Zo weet je wanneer het leasecontract afloopt en je hem een nieuwe aanbieding kan doen. Door met ons samen te werken, blijf je als ondernemer altijd zelf aan het stuur zitten.

Meer weten? Neem dan contact met ons op via e-mailadres leasing@bovemij.nl.

Of stel je vraag via...
Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's

Roy
Accountmedewerker