Het is zover: de occasionsite viaBOVAG is live!

Na maanden hard werken staat viaBOVAG live. Meer dan 1000 autobedrijven gaan nu hun actuele voorraad stap voor stap plaatsen op deze website. viaBOVAG bevindt zich op dit moment in de testfase. De komende tijd wordt er hard gewerkt aan het verder optimaliseren van viaBOVAG.

In juni start er een grootse consumentencampagne om de consument naar de site te trekken. Maar iedere consument kan vanaf vandaag zijn/haar ‘nieuwe’ auto vinden op viaBOVAG.nl. Inmiddels heeft de consument al keuze uit ruim 7700 occasions. En dit aantal loopt snel op, nu autobedrijven toegang hebben via hun voertuig management systemen. Als alle bedrijven aangesloten zijn, staan er meer dan 50.000 occasions op viaBOVAG!

Op viaBOVAG.nl worden autokopers niet onnodig lang vastgehouden, maar snel doorgestuurd naar de site van BOVAG-leden. En het autobedrijf krijgt de managementinformatie die het nodig heeft. Daarnaast kan het autobedrijf straks kiezen welke financiële diensten zij bij hun voertuigen willen tonen, zoals verzekeringen en financieringen.

Occasions op viaBOVAG.nl zijn de betere occasions. Ze zijn altijd voorzien van BOVAG Garantie, BOVAG Omruilgarantie en een heldere all-in prijs. Daarnaast kunnen autobedrijven extra zekerheid en betrouwbaarheid toevoegen aan hun
geadverteerde auto.

Meer weten? Kijk dan op www.viabovag.nl download de brochure.

Bekijk ook

Het is zover: de occasionsite viaBOVAG is live!
Lees meer
Alternative
Loes van den Broeke
Bovemij kijkt terug op een succesvol jaar
Lees meer
Alternative
Joris van Meel
"Iedere dag met plezier naar je werk gaan: dat gunnen wij iedereen!"
Lees meer
Alternative
Joris van Meel
Bovemij lanceert Digitaal Veilig Pakket
Lees meer
Alternative
Mathijs Wilmink
Met trots presenteren wij onze nieuwe website!
Lees meer
Alternative
Loes van den Broeke

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.