Fons Kuiphuis: "Alles wat wij doen is maatwerk…wie gaat dat verzekeren?"

Fons Kuiphuis: "Alles wat wij doen is maatwerk…wie gaat dat verzekeren?"

Kuiphuis Trailers bouwt alle soorten aanhangers, trailers en carrosserieën op maat. Eigenaar Fons Kuiphuis is trots op de bijzondere constructies die hij door de jaren heen heeft gemaakt. Zo bouwde hij al ooit een zijwaarts lopend trailer. En wat dacht u van een speciale trailer voor het vervoer van twee volwassen olifanten en een babyolifant? Allemaal maatwerk dat niet zo maar is te vangen in een standaardverzekeringspolis. Na lang zoeken kwam de heer Kuiphuis bij een verzekeraar die dat begrijpt: Bovemij.

Windhoos
De heer Kuiphuis: "Vlak voordat ik naar Bovemij overstapte, is er bij mij een vrachtwagenbak omgewaaid. Kreeg ik de vraag of hij binnenstond. Nee mijnheer, ik heb nog nooit een windhoos binnengehad! Bleek ik niet verzekerd te zijn. Kijk, ik heb geen tijd om alle kleine lettertjes te lezen. Ik wil er gewoon op vertrouwen dat het goed zit. Je mag gerust stellen dat ik bij Bovemij voor het eerst het gevoel heb dat ik serieus genomen word."

Alles bij Bovemij
"Nu heb ik alles bij Bovemij verzekerd; van bedrijfsschade tot de auto's en het bedrijfsgebouw. We werken met hele bijzondere carrosserieën, daar is specifieke expertise voor nodig en die heeft Bovemij in huis."

Nog niet gevonden wat je zocht?

Of stel je vraag via…

2
3
4
Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.