Bovemij lanceert Digitaal Veilig Pakket

Op donderdag 29 maart 2018 lanceerde Bovemij het Digitaal Veilig Pakket. Met dit pakket kan je als ondernemer in de mobiliteitsbranche zorgeloos digitaal ondernemen en de gevolgen van cyber(crime) beheersbaar maken.

Cybercrime

Cybercrime is helaas hot! In de media volgen de berichten over DDoS-aanvallen, ransomware of phishing incidenten elkaar in rap tempo op. Elke dag wordt er wel ergens een cyberincident gemeld, deze problematiek neemt steeds grotere vormen aan en de partijen hierachter worden ook steeds slimmer en professioneler. Uit recent onderzoek van de Haagse Hogeschool blijkt dat 1 op de 5 BOVAG-leden in 2017 slachtoffer is geworden van cybercrime. En naar verwachting vormt cybercrime een 2x zo groot risico dan brand. Reden voor Bovemij om mobiliteitsbedrijven te helpen met deze problematiek.

Digitaal Veilig Pakket

Bovemij biedt een totaaloplossing om met cyberrisico’s om te gaan; het Digitaal Veilig Pakket. Deze oplossing gaat verder dan alleen een cyberverzekering die erop gericht is gevolgschade te dekken. Het pakket is er vooral op gericht om je als ondernemer te helpen, je krijgt beter inzicht in de kwetsbaarheden binnen je bedrijf en je krijgt tips om deze kwetsbaarheden beter beheersbaar te maken.

Daarnaast is de Cyber Incident Manager een belangrijk aspect. Samen met de incidentmanager doorloop je alle stappen die genomen moeten worden om het cyberincident op te lossen.

Bij een cyberincident komt er veel op je af: je moet je klanten informeren volgens de privacywetgeving, je moet onderzoeken welke data besmet zijn, hoe je je data weer hersteld krijgt maar ook of je het datalek moet melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Terwijl je het liefst zo snel mogelijk weer aan de slag wilt gaan met je core business. De Cyber Incident Manager ondersteunt en ontzorgt je in al deze zaken rondom het oplossen van het cyberincident.

Zorgeloos digitaal ondernemen

Met het Digitaal Veilig Pakket kun je als mobiliteitsbedrijf zorgeloos digitaal ondernemen; het beschermt je tegen de gevolgen van onder andere hacks, ransomware en datalekken. Het pakket bestaat uit 3 onderdelen:

 1. Cyber Security Scans: herkennen & voorkomen
  De Cyber Security Scans geven niet alleen inzicht in de risico’s binnen je bedrijf, maar geven ook advies over het beheersbaar maken van deze risico's.
 2. Cyber Incident Manager: 24/7 ondersteuning
  Bij een vermoeden van een cyberincident staat er 24 uur per dag, 7 dagen per week een team van specialisten voor je klaar.
 3. Cyberverzekering: vangnet voor schade
  De cyberverzekering dekt de eigen schade en schade aan derden als gevolg van cybercrime.

  Kijk voor meer informatie op Digitaal Veilig Pakket.

  Nog niet gevonden wat je zocht?

  Of stel je vraag via…

  Heb je een vraag?
  Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega's.