Het nieuwe ondernemen in de mobiliteitsbranche

De wereld verandert in een rap tempo. We zien dat het veel tijd en kennis van ondernemers in de mobiliteitsbranche vraagt om met deze veranderingen mee te gaan. Tijd en kennis die de ondernemers liever aan hun core-business besteden. Om dit voor BOVAG-ondernemers eenvoudig te maken, heeft Bovemij Connect opgericht.

Connect wil BOVAG-ondernemers op een professionele manier ondersteunen op het gebied van internet. Dit doen we onder andere door het aanbieden van een compleet workshopprogramma dat wordt ondersteund door een digitale leeromgeving en een helpdesk. Daarnaast ontwikkelen we ook websites, waardoor u altijd en overal professioneel aanwezig bent.

Workshopprogramma

Connect heeft exclusief voor BOVAG-leden het workshopprogramma ‘Het nieuwe ondernemen in de mobiliteitsbranche’ ontwikkeld. Dit programma bestaat uit vier workshops, waarin de volgende onderwerpen worden behandeld:

  1. Online vindbaarheid
  2. Klanten vinden en binden
  3. Communicatie en campagnes
  4. Meten = weten

Verder biedt BOVAG-bedrijven tools om succesvol te (blijven) ondernemen in een veranderende wereld. Connect helpt u om met deze veranderingen en ontwikkelingen mee te gaan. Uiteindelijk levert het u meer klantenbinding, traffic naar uw bedrijf en naamsbekendheid op. Ook benadrukken wij uw onderscheidend vermogen en zorgen we voor verdere professionalisering van uw bedrijf.  Vanaf € 395,- (prijs per deelnemer) kunt u al aan het workshopprogramma deelnemen. Bekijk de beschikbare data en locaties en schrijf u online in via onze website eenvoudigallesonline.nl.

Coaching

Nadat u het workshopprogramma heeft gevolgd, kunt u deelnemen aan ons coachingstraject. In een maandelijks coachingsgesprek met een eigen persoonlijke coach bespreekt u de onderwerpen die voor u en uw organisatie relevant zijn. Denk aan uw online presentatie, de communicatiekalender, campagnes, kansen en meer. Na ieder coachingsgesprek ontvangt u een digitaal verslag.

Professionele website

Om aansluiting te houden met de nieuwe consument is een goede website natuurlijk onmisbaar. Aangezien Connect een onderdeel is van Bovemij, zijn wij volledig op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in de mobiliteitsbranche. Hierdoor zijn we in staat om echt met onze klanten mee te denken en kunnen we een unieke, professionele website ontwikkelen die past bij de identiteit van jouw bedrijf. Verder zorgen wij ervoor dat het bedrijf beter wordt gevonden door zoekmachines, zoals Google. De ondernemer is zo overal professioneel vertegenwoordigd op het internet. Op zowel pc, tablet als smartphone. Nieuwsgierig naar welke websites Connect al heeft ontwikkeld, bekijk dan het portfolio.