Alternative

Verhoog je omzet met onze Caravanfinanciering

De aanschaf van een caravan is vaak een behoorlijke investering. Niet iedereen is in staat om een spaarpotje op te bouwen voor een dergelijke aanschaf. Maar ook wanneer het spaargeld wél aanwezig is, kan het zijn dat je klant dit bedrag voor andere doeleinden achter de hand wil houden.

In dat geval kun je je klant helpen door hem onze Caravanfinanciering aan te bieden.

Hoe werkt het?

Huurkoop (gespreide betaling) is misschien wel de meest voorkomende manier om een caravan te financieren. Je klant leent het aankoopbedrag voor zijn caravan, of een deel daarvan. Dat betaalt hij in vaste maandelijkse termijnen terug, vermeerderd met een rentepercentage dat tijdens de hele looptijd gelijk blijft. Je klant leent nooit meer dan de waarde van de caravan.

Aantrekkelijk rentetarief

Natuurlijk kan je klant een financiering ook afsluiten via zijn bank of tussenpersoon. Maar deze aanbieders werken met een hoog rentetarief waardoor je klant uiteindelijk meer betaalt voor zijn caravan. Als BOVAG Caravanbedrijf kun jij de financiering voor je klanten aanbieden via Bovemij Finance. Tegen een scherp rentetarief van 5,99% voor nieuwe caravans en 7,49% voor occasions.

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor financieringen voor jouw klant, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 024 366 56 50 of e-mailadres info.bf@bovemij.nl. Wij helpen je graag succesvol ondernemen!

Of stel je vraag via...
Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op of met een van mijn collega’s.

Roy
Accountmedewerker