De Bovemij Financieringsmaatschappij (BFM) heeft als doel om de leaseactiviteiten van leden van BOVAG te financieren. Directeur Jan van der Vlist: 'We willen de leden een platform bieden waarmee ze leaseactiviteiten kunnen opstarten of waarmee ze hun bestaande leaseactiviteiten kunnen verstevigen.' De Bovemij Financieringsmaatschappij is het platform voor BOVAG-leden om gezamenlijk, met lagere rentelasten, de financiering van leaseactiviteiten te realiseren.

Nu de autoverkopen onder druk staan, is het voor BOVAG-leden meer dan ooit zaak om een zo'n volledig mogelijk pakket aan diensten te bieden om zijn klanten te binden. Een eigen leasevloot is daar een voorbeeld van. BFM zorgt ervoor dat de drempel voor Bovag-leden om zelf leaseactiviteiten te ontplooien veel lager is geworden.

Klanten in je regio binden

Bovemij biedt Bovag-leden met BFM de kans om alles onder één dak te hebben: de financiering, de verzekering en het beheer. Door leasing aan te bieden, kun je niet alleen het onderhoud van de auto's maar ook de schade- en rentecomponent in eigen huis houden. Zo bind je klanten in je regio pas echt! Voor BOVAG-leden die al een professionele leasemaatschappij hebben bieden wij scherpe financieringstarieven.

Geld verdienen met lease

Ons grote doel is dat onze klanten geld verdienen met hun vloot. Wij bieden BOVAG-leden de knowhow en benodigde schaalgrootte om relatief eenvoudig een leasemaatschappij op te zetten. Zo kunnen onze klanten hun backoffice via ons uitbesteden.  Care4Lease is onderdeel van de Bovemij Verzekeringsgroep en heeft  ruime ervaring met het beheer van wagenparken. Onze medewerkers kijken kritisch mee in de acceptatie van klanten en denken mee over onder andere restwaardes en R.O.B.

Consumptief Krediet

We zijn tevens aanbieder van consumptief krediet. We bieden Financial Lease voor (klein-) zakelijk en goederenkrediet voor de particuliere klant. U vindt hierover meer op de pagina financieringen.

Meer weten?

Neem dan contact op met Jan van der Vlist: (024) 751 2522.