Altijd een persoonlijk aanspreekpunt binnen Bovemij
Scherpe premies, geen eigen risico
Snelle schadeafwikkeling

Scherp geprijsde verzekering

Aanvullende cascodekking voor aanhangwagens zonder eigen risico

Als u actief bent in de mobiliteitsbranche zal het regelmatig gebeuren dat u de weg op gaat met een aanhangwagen. De aanhangwagen verzekeren voor de wettelijke aansprakelijkheid is dan niet nodig, omdat dit valt onder de WA-verzekering van het trekkende voertuig. Wel kunt u een aanvullende cascoverzekering overwegen, met name als u de aanhangwagen(s) ook wilt verhuren.

Diefstal aanhangwagen goed verzekerd

Met de aanhangwagenverzekering van Bovemij Bedrijfsverzekeringen is uw aanhangwagen verzekerd tegen diefstal, ongeacht of u hem zakelijk of privé gebruikt. Bij de aanhangwagenverzekering geldt géén eigen risico.

Aanhangwagens verzekerd verhuren

Als verzekeraar van de BOVAG zijn wij als geen ander thuis in de mobiliteitsbranche. We hebben voor élke activiteit een passende verzekering, dus ook voor diefstal en schade tijdens de verhuur van aanhangwagens. Of u nu incidenteel een aanhangwagen verhuurt, of dagelijks meerdere aanhangwagens op de weg heeft, wij hebben zeker een verzekering met de juiste combinatie van dekking en premie. Vraag onze adviseur naar de speciale aanvullende dekking voor professioneel aanhangwagenverhuur.

TitelBestand typeBestandsgrootte
PDF-pictogram Voorwaarden Cascoverzekering Aanhangwagenpdf101.88 KB
PDF-pictogram Algemene Verzekeringsvoorwaardenpdf154.49 KB
PDF-pictogram Productwijzer Aanhangwagenpdf32.78 KB

Veelgestelde vragen