Maatpak voor deelauto's

Je wilt aan de slag met deelauto’s, maar komt erachter dat ze niet te verzekeren zijn als je ze kunt openen met een app. Stapp.in-oprichter Reinald Bronkhorst zocht daarom de samenwerking met Bovemij. Het resultaat: een verzekering op maat voor zijn hele franchiseformule.

Bovemij: alles voor de BOVAG-leden

“Waar kunnen wij u mee helpen?” Die vraag stelt Bovemij aan de BOVAG-leden. Productspecialist Esther Landman: “Wij helpen ondernemers om succesvol te ondernemen. Onze afdeling Marketing en Productontwikkeling innoveert niet alleen op basis van ontwikkelingen in de markt, maar zeker ook door met onze klanten in gesprek te treden.” Die dialoog krijgt een extra boost met het kersverse Bovemij klantenpanel.

Bovemij sponsort kas en stal van Kinderboerderij De Goffert

Het was donderdag 15 december weer tijd voor de jaarlijkse Kerstmarkt, die Bovemij elk jaar voor haar medewerkers organiseert. Onderdeel van deze markt is het Rad van Fortuin waar medewerkers mooie prijzen kunnen winnen. De opbrengst van de loten die de Bovemijanen hiervoor kopen, komt elk jaar ten goede aan een goed doel.

5 vragen (en antwoorden!) over de BOVAG Zorgpolis

Het is weer de tijd om de zorgverzekering tegen het licht te houden. Blijven bij de huidige zorgverzekeraar of misschien toch overstappen? Nu de premies van veel zorgaanbieders stijgen kan de collectieve BOVAG Zorgpolis een aantrekkelijk alternatief zijn voor zowel de werkgever zelf als voor de werknemer. Vijf vragen die vaak door ondernemers worden gesteld over de BOVAG Zorgpolis.

V.l.n.r. Coen Post, Jan Kossen en Renate Leander ondertekenen, onder toeziend oog van Robin van Galen en Hans Nieuwenburg, de sponsorovereenkomst.

Bovemij hoofdsponsor waterpolomannen

Bovemij wordt de nieuwe hoofdsponsor van de Nederlandse waterpolomannen. De financieel dienstverlener van de mobiliteitsbranche verbindt zich tot en met 2020 aan het team dat zich richt op de Olympische Spelen van Tokio. De sponsorovereenkomst werd vrijdag 9 december getekend op het hoofdkantoor van Bovemij in Nijmegen.

Pagina's

Abonneren op Nieuws